herestein-slider3

DAKWERK

Herestein heeft gediplomeerde vakmensen in dienst op gebied van dak werkzaamheden. Indien u genoodzaakt bent om u dak te vervangen of te laten repareren, kunt met ons contact opnemen via onze contactpagina.Er worden divers soorten dakbedekking toegepast en deze worden in de tabbladen verder toegelicht.

 

Bitumineuzedaken

Bitumineuzedaken worden over het algemeen alleen gebruikt bij platte daken, dit is een gangbaar en betaalbaar systeem. Bij dit systeem wordt de dakbedekking op het dak geplakt volgens de lijmmethode of gebrand volgens de brandmethode.Voor meer informatie kunt u met ons contact opnemen via de contactpagina.

 

Kunststofdaken

Kunstofdakbedekking is geschikt voor zowel platte als hellende daken. Het voordeel van dit systeem is dat er geen brander aan te pas komt.Kunstofdakbedekking is milieu vriendelijker dan een bitumineuzedakbedekking. Dit komt omdat de kunstof dunner en lichter is in gewicht + 100% te recyclen is.

Kunstofdakbedekking kan in hoofdlijn onder gebracht worden in EPDM of PVC.Voor meer informatie of een kostenopgave kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

 

Onderhoud daken

Bij onderhoud van dakwerk kunt u de volgende handelingen verwachten:

  • Afvoer ontstoppen –> bladvrij maken van daken en goten.
  • Kleine reparaties aan afvoer, dakgoot of daken.

Wij voeren het onderhoud van daken uit voor het gehele Kema terrein en diverse Woningbouwverenigingen en Verenigingen van Eigenaren.

Renovate has proven results for setting exceptional standards in cost control, planning, scheduling and project safety. We have experience that gives us a competitive advantage over others in our field.

© Copyright 2017 Herestein Installatieburo | Realisatie: A!tention